Yaratan Rabbinin Adıyla

Yaratan Rabbinin Adıyla "OKU-ANLA-YAŞA" Meal Kuma Proje Yarışmamız Başladı.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgi Öğretmeni Münevver DUMAN ve Müdür Yardımcısı Fatih ASİLTÜRK'ün Allah sevgisini pekiştirmek. Allah(cc)ın insanlığa vermiş olduğu mesajları ve ilk emiri olan "OKU" emrini anlamak ve yaşantımızda uygulayabilmek için Kuran-ı Kerim'in mealini okumak, anlamak ve yaşam şekli haline getirmek konusunda hazırladığı ' Yaratan Rabbinin Adıyla "OKU-ANLA-YAŞA"' projesi başladı.

09.01.2022 196

Allah sevgisini pekiştirmek. Allah(cc)ın insanlığa vermiş olduğu mesajları ve ilk emiri olan "OKU" emrini anlamak ve yaşantımızda uygulayabilmek için Kuran-ı Kerim'in mealini okumak, anlamak ve yaşam şekli haline getirmek. Okulumuz öğrencilerine dağıtılan Kuran-ı Kerim'in belirlenen bölümlerinin mealini okulumuz öğrencileri tarafından okunması ve 15 günde bir değerlendirme yapılarak birinci olan öğrenciye nakdi ödül verilmesi.

14 haftanın sonunda genelde ilk üç dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi hedeflenmektedir.09-01-2022